Teszten a SMARTZILLA 4″ fali vezérlő

Ahogy az okos otthonok egyre jobban terjednek – és egyre többet tudnak –, úgy válnak egyre keresettebbé a vezérlő felületek. Míg korábban csak a tablet volt, mára több alternatíva közül választhatunk. Ilyen tesztünk alanya is, a SMARTZILLA 4″ fali vezérlő panel.

Legutóbb az NSPanel kapcsán is látszott, hogy népszerű termék kategóriáról van szó, amit alátámasztott a csoportba feltöltött teaser képre érkező reakciók is. Sokan sok féle kérdést tettetek fel az eszközzel kapcsolatban, reméljük mindenki választ kap az alábbi teszt során. Az már elsőre is látszott, hogy hasonló termékkel van aki már találkozott. Ez nem véletlen, hiszen a SMARTZILLA válogatott Tuya eszközöket árul a hazai piacon. Ennek oka, hogy a Tuya hazai képviseletét is ez a cég látja el, ők hozták létre a Budapesti Tuya kompetencia központot.

Külsőségek

Az eszköz design-t tekintve nem lett túlbonyolítva, az előlapot a nagy méretű 4″-os kapacitív IPS LCD panel uralja, mely 480×480 felbontásra képes. A színekkel és a betekintési szögekkel ennél a panelnél nincs gond, egyértelműen jobb minőséget kapunk, mint az NSPanel esetében. A panel alatt dupla mikrofonokat találhatunk, illetve alul egy micro USB, egy micro SD foglalat és a bekapcsoló gomb foglal helyet diszkréten. A készülék többi részén főleg a fekete műanyag uralkodik, mely nem kimagasló minőségű, de alapvetően rendben van. A hátlapon bőven el vagyunk látva csatlakozókkal, e miatt viszont csak 86-os dobozban fér el a Smart fali panel, amihez fém rögzítő keretet kapunk.

 

A teljes cikket ide kattintva tudod elolvasni »